Vi hade det så himla mysigt i Dalarna, varken jag eller Leia ville åka hem igår. Att kunna gå ut på altanen och ha den utsikten istället för en byggarbetsplats de går lixom inte ens att jämföra.
Igår blev det en fika inne i Hedemora och besök i en blomsterbutik som har samma sorts varor som mamma har i sin gårdsbutik. Leia köpte drinkparasoll som enligt henne va paraplyer (lr hallaply som hon säger). Utanför Ica sålde dom jordgubbar och jag köpte en ask svenska, sommarens första färska jordgubbar. Nästa gång vi åker upp har jag sagt till mamma att vi (jag) ska rensa i hennes land, där finns det massa jordgubbsplantor nämligen. Rabarber har hon oxå så det kommer bli både rabarberkräm och paj. MUMS!

Nu är vi här, de är så lugnt och skönt. Jag njuter i soffan medan Leia hjälper mormor vattna alla blommor. Synd att vi måste åka hem redan imorn...

 
Imorse tittade jag och Leia på gamla bilder på min dator, mest bilder på henne när hon var liten.
Hittade denna bild från när jag skulle på bröllop sommaren 2010, känns som en evighet sen. När jag ser den saknar jag verkligen mitt långa hår, håller ju på att spara ut min sidecut vilket verkligen tar en evighet och de är inte en vacker historia. Men när jag ser den här bilden så känns det värt de!
 
Nu till något helt annat, igår fick jag ett infall och bestämde mig för att jag och Leia ska åka upp till Dalarna en sväng. Vi åker upp idag efter jobb/dagis och stannar till imorgon kväll, ingen lång visit men de ska bli skönt att komma upp och njuta! Leia ser mest fram emot att få äta kladdkaka i mormors café.