kär i mitt nya armband!
de är en ny design som jag knåpade ihop häromdagen och de blev tom bättre än jag hade väntat mig.så fort jag köpt mer nitar och tråd så kommer de gå att beställa. har tänkt att jag ska göra ett inlägg med alla armband som jag har till försäljning just nu.
nu är de dock dags att göra sig redo för bröllop..
 
jobb, jobb, jobb, hela dagen lång! men vet ni vad nu är jag ledig hela helgen. härligt värre!
så ikväll blir de först myskväll med Leia, chips har hon fått och så ska vi kolla på en film. sen blir de mys med min stora älskling, film där med men något annat än disney då.
imorn ska vi på bröllop och jag har lite kvar att fixa till min outfit, märkte idag att klänningen var lite väl avslöjande vid vissa områden så en freebra och lite tejp behöver nog inhandlas.
nej, nu mys..
 
dagens "till jobbet outfit", hem blev de dock shorts som jag var väldigt glad att jag hade tagit med mig..
 
det blev en dag i stora staden igår.
inte så mycket shopping för min del, men ett par strumpor rikare blev jag. är så himla trött på all rea, kan den inte bara ta slut så butikerna får upp allt nytt och kaoset försvinner.
på shock hittade jag däremot en hel del snygga prints och två stycken fick följa med hem, nu måste jag bara köpa ramar så jag kan sätta upp dem.
har ju inte lagt så stor energi till att inreda lägenheten eftersom vi ska flytta om några månader. behöver jag säga att jag längtar grymt mycket! kommer bli såå najs när allt är nyrenoverat och fräscht. har redan börjat planera hur jag vill ha det..... nej dax att sluta drömma och åka till jobbet.